Intervju med coach Andreassen

Vi har tatt oss en liten prat med Lyngfaret’s trener etter første serierunde.

Hva er ditt inntrykk etter helgens prestasjoner?

-Helgens prestasjoner er dessverre for ujevne. Vi ønsker solide og gode prestasjoner fra enhver til en hver tid. Blir for dumt å slippe inn et mål fordi man er sliten og ukonsentrert, vi har nok folk på benken (tar selvfølgelig selvkritikk til at byttene kom for sent, noe jeg skal skjerpe meg på). Det er som Even og Artur har nevnt at vi må begynne å vinne de jevne kampene.

Hva er det som er bra, og hva kan forbedres?

-Det er jo en umulig fasit, men godt humør på banen samt troen på det vi holder på med kan kanskje utgjøre forskjellen i en jevn kamp.

Er det noen som utmerket seg?

– Ingen spesielle som utmerket seg, Robert leverer jo omtrent alltid varene fremover, Tommy får seg noen scoringer i ny og ne. Syntes det er ingen som fortjener kritikk etter denne runden, utenom i Dragefjellet kampen! Men de andre kampene syntes jeg at vi gjør det greit. Vi prøver og prøver selv om det ikke alltid går.

Hvordan godt er nivået på årets 1. divisjon avdeling vest?

– Nivået har svekket seg i forhold til i fjor, ved tanke på at Øystese har rykket opp og dratt med seg «stjernene» fra Bønes og Hajduk. Og de to nyeste Djerv og Hald/Skogsvåg har inntatt 1 div. Må vel gi Dragefjellet skryt etter at de kjempet oss i senk med beinhard disiplin og en helvettes mengde løping!

Hvem tror du vil kjempe om gullet, og hvem kjemper mot nedrykk etter første serierunde?

– Tror kanskje Hajduk skal få det tøft etter Hisdal og Spurkeland har tatt turen over til Nidaros og Øystese. Kommer helt an på hvem de får inn igjen. NHH har jo åpnet meget sterkt kan ligge an til en tittel, kun et poengtap mot oss. Noe ufortjent poeng til NHH må jeg bemerke. Vi har jo såklart ønske om å komme høyt på tabellen i år. Ellers har jeg ikke noe mer å utdype.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: