– Lyngfaret plukker 6 poeng kommende helg!

Et nytt og spennende futsal-år venter Lyngfaret Futsal! Det hele starter med to kamper lørdag 15. januar mot Djerv og Dragefjellet. Vi har troen på full pott!

Begge våre motstandere har hatt varierende resultater fra første spillehelg. Vi har allerede møtt Dragefjellet, der fikk vi en leksjon i høy innsats og intensitet. Dragefjellet slo oss 3-1, noe ufortjent rent sjansemessig. De var dødelig effektive, og kunne gjerne scoret både 4 og 5 mål på slutten av kampen da vi presset for redusering. Men, så slapp vi dog unna med bare 3. Dragefjellet imponerte i kampen mot oss, men har sviktet i kampene mot Bremanger, Hajduk, og NHH. Der ble det tap med klar margin i alle kampene. Det 4. poenget har de klart å fange opp mot Reidar Sangholt’s disipler i Hald/Skogsvåg. Det ble 4-4 mot juniorene. Selv med varierende resultater for Dragefjellet viser de vinnervilje, og vil tjene flere poeng på dette. Vi spår en jevn kamp med mye dueller, der en vinner gjerne ikke kåres før i sluttminuttene. Vi tror på seier med 2-3 mål til Lyngfaret.

Kampen mot Djerv blir også en spennende batalje. Som Dragefjellet, har de varierende resultater. De slo Krohnsminde 4-1, tapte knepent 3-2 mot Bergenhus, spilte 4-4 mot Hajduk, men tapte soleklart mot NBK og Skogsvåg/Hald. Vi vet ikke mye om Djerv, men det vi vet sikkert er at de har et godt utendørslag som kjemper i toppen av 4. divisjon. Vi stiller spørsmål til bredden i stallen. Djerv har nok en meget sterk start 5-er, men der sier det nok stopp. Rutinen til dette laget antar vi også er begrenset, men vi venter spent på hva de kan stille opp med. I kampen mot Djerv spår vi mye mål i begge ender. Om Djerv klarer å sparre igjennom et kontringsterkt Lyngfaret vil vise seg, men vi tror at vi drar i land en 3-poenger her også. Blir det målfest med minimum 10 mål i denne kampen totalt? Vi håper det!

Kampoppsett:
Lørdag 15. Januar – Askøy Forum

Kl.1230: Djerv Futsal – Lyngfaret Futsal
Kl.1400: Dragefjellet Futsal – Lyngfaret Futsal

______________________

Dragefjellet siste 5:

Dragefjellet – Hald/Skogsvåg    4 – 4

Bremanger – Dragefjellet    5 – 1

Dragefjellet – Lyngfaret    3 – 1

NHH Futsal – Dragefjellet    5 – 2

Hajduk Bergen – Dragefjellet    4 – 0

Djerv siste 5:

Hald/Skogsvåg – Djerv 4-1

NBK – Djerv  12 – 2

Djerv – Krohnsminde  4 – 1

Djerv – Bergenhus 2 – 3

Hajduk Bergen – Djerv 4 – 4

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: