– 6 poeng i sekken for Lyngfaret!

Konklusjonen etter 2. spillehelg er 6 poeng, 17 scorede mål, samt 7 mål i mot. Og, helgens spådommer gikk i oppfyllelse(se tidligere innlegg). Kort referat følger…

SK Djerv – Lyngfaret Futsal 4-11
Vi visste at Djerv’s unggutter kunne true oss om vi ikke var skjerpet. De har blant annet tatt 3 poeng mot Krohnsminde, såvidt tapt mot Bergenhus, og spilt uavgjort mot Hajduk. Vi ble enige om å være aggressive på deres halvdel, og tvinge frem brudd høyt på banen. Det lykkes vi med, siden vi går med en 7-1 -ledelse til pause. Djerv virket usikre og stresset av presset vårt, og vi var effektive.
Mye av spillet daffet av i 2. omgang, noe som resulterte i flere baklengs, men alt i alt en grei seier. Coach Eirik Andreassen sier seg

Tommy er dagens toppscorer

enig i dette:
– Kampen mot Djerv var rett og slett plankekjøring. Vi startet presset vårt etter avtalt tid, og vi var flinke å stå høyt mens frontspillerene sviktet litt i stenge av pasninger inn i banen. Vi har høy lagmoral og innsats og vinner kampen fortjent, sier Eirik etter kampen.

——————————

Dragefjellet Futsal – Lyngfaret Futsal 3 – 6
Forrige kamp mot Jon Sigve’s disipler ble en gedigen nedtur, der vi fikk en leksjon i hvordan innsats og tæl kan vinne poeng. Vi tok høyde for dette før kampen, og krevde innsats og konsentrasjon av hverandre. Mye av grunnen til at vi tar tre poeng i denne kampen er nemlig hvordan vi trer frem som et kollektiv. En solid sisteskanse i Eirik Solheim holder smultringen frem til pause, hvor vi leder 3-0. Etter hvert får Dragefjellet uttelling på sjansene sine og reduserer til 4-2 utover i omgangen. Kampen åpner seg ytterlig da Dragefjellet må opp i banen for å presse for flere mål. Det utnytter vi godt, og putter 2 til bak en ellers så god keeper i motsatt ende. Vi får en redusering i mot i siste spilleminutt, men allerede da visste vi at seieren var i boks.

Ruben viste seg virkelig frem i dagens kamper

I dag fungerte kollektivet vårt slik det skal fungere. En god lagmoral og innsats er nøkkelen til poeng i denne serien. Coach Eirik påpeker også dette. Enkelte spillere viste seg frem i dag, og da vil Eirik trekke frem Sander og Ruben som dagens beste spillere. Samt at vi ser flere spillere utpå banen tar ansvar, og scorer de avgjørende målene. Det ser vi på dagens målscorerliste:

Tommy – 4
Robert – 3
Sander – 3
Sindre – 2
Ruben – 2
Suren – 2
Even – 1

Alt i alt tar vi med oss en god følelse inn mot en hektisk spillerunde neste helg, da hele 6 kamper skal spilles!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: