– En avgjørende helg

Til helgen har vi de 4 viktigste kampene i sesongen. Her avgjøres det om vi har noe i toppen å gjøre. Bønes, Austrått, Krohnsminde og Bergenhus venter…

Det blir en tøff helg for en krympet Lyngfaret-tropp. Første kamp et mot Bønes Aires Futsal. Bønes har tydelige ambisjoner om å nå årets kvalikk, og de ligger bra an med en 2. plass bak NHH på målforskjell. Ingenting tilsier at de stiller noe svakere på lørdag enn de foregående rundene, så dette bir en meget tøff match. Det er alltid høy intensitet og innsats i disse kampene, og vi garanterer ikke mange mål for den nøytrale tilskuer.
En spiller som derimot kan vinne kampen for Bønes er Ahlsen. Teknikeren har mye pent spill å by på, og er en nøkkelspiller i oppbygningen. I tillegg er nysigneringen Mats Kaland fra Løv-Ham en meget god spiller. Han scorte 9 mål på 3 kamper forrige serierunde, og er absolutt en mann å passe opp for.

Det eneste laget fra Rogaland er Austrått Futsal, og venter på andre siden av parketten i kamp-nummer 2. Forrige oppgjør mot dem ble en spennende thriller, hvor Austrått gikk seirende ut 9-6. Vi vet derimot lite om dette laget, og tror uansett dette blir målrikt.

De rutinerte spillerne i Bergenhus Futsal har alltid vært i toppen av divisjonen de seneste årene. De viste klassisk kynisme og effektivitet mot oss forrige gang, og vant kampen 3-2. Vi vet hva Petter Næss og co står for, og demper forventningene til dem som tror dette kan bli en målfest. Slike type kamper blir veldig fysiske, og de som kommer først på etterskudd vil tape kampen. Det blir garantert en jevn batalje.

Helgens siste kamp spilles mot 1. divisjons Manchester City, nemlig Krohnsminde Futsal. Morten Dahlberg har nylig sikret seg Mathias Møvik, og har flere spennende spillere på lager. Vi har sett Brann’s Kristoffer Larsen herje vilt forrige serierunde. Krohnsminde har det mest spennende laget på papiret, men mangler fortsatt en del på samhandlig og taktikk. Men, stiller de fulltallig vil det bli en ekstremt tøff kamp. Klarer Krohnsminde spillerne å holde hode kaldt, og slå et Lyngfaret som vanligvis har tak på dem? Bare tiden vil vise…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: