– Tung helg for Lyngfaret

Det ble bare 3 poeng på en meget laber spillehelg for Lyngfaret Futsal. Vi spilte denne helgen mot Austrått, Bergenhus og Krohnsminde. I kampen mot Bønes klarte vi desverre ikke å stille lag. Kort referat følger…

I kampen mot Bønes Aires klarte vi desverre ikke å stille lag pga sykdom, skader, jobb og treningskamper. Vi må desverre innse at utefotballen styrer over futsalen, da treningskamper i starten av februar er viktigere enn kamper i 1. divisjon for trenerene i lokalfotballen.

Mot Austrått derimot tråkker coach Eirik i futsalskoene, og vi får folk tilbake fra arbeid og treningskamper, noe som gjør at vi stiller et ok lag. Keeper Steffen må også trå til som utespiller i denne kampen. Med 2 mann på benken klarer vi å stå i mot angrepene fra Austrått, og vi skaper selv noen sjanser også. I tillegg blir Andre felt i straffeområdet, noe alle utenom dommerene så, og som kunne ha påvirket kamputfallet. Kampen gikk derimot med 0-0 til pause. Austrått setter opp presset i 2. omgang, og vet at vi ville slite utover i kampen med så få innbyttere. Austrått scorer 2 og vinner en fortjent 2-0-seier.

Med en ny og frisk tropp, gledet vi oss til kamp mot Bergenhus. Vi fikk tilbake spillere som Robert, Tommy, Sander og Suren, og vi visste dette ville forsterke oss kraftig. Kampen ligger og vipper begge veier, og spenningen var å ta og føle på. Petter Næss åpner målkontoen sin ved å score åpningsmålet, menst senere i omgangen utligner vi ved Tommy. Næss og Bergenhus er farlige på kontringene, og det fikk vi også erfare i 2. omgang. Med en god keeper sikret vi oss en 3-1 seier. En jevn kamp vi vinner for en gangs skyld.

Neste kamp er mot overgangskåte Krohnsminde. Dahlberg’s gutter stiller meget sterkt med Kristoffer Larsen, og Mathias Møvik, og vi visste dette skulle bli en tøff affære. Krohnsminde går hurtig opp i 3-0-ledelse, men vi mistet aldri troen. Til pause ligger vi under 3-2. Vi bestemmer oss for å kjøre på for å snu kampen. Utover i 2. omgang utligner vi, og det ser ut til at det skal snu seg for oss. Det sier Møvik nei til og hamrer ballen i krysset. Krohnsminde scorer to kjappe og leder 5-3. En redusering 2 minutt før slutt fra oss gjorde derimot kampen veldig spennende. Kampen ender derimot 5-4 til Krohnsminde.

Nå gleder vi oss til tur til Stavanger, der vi skal møte NBK og Hald/Skogsvåg!

Reklamer

Én kommentar to “– Tung helg for Lyngfaret”

  1. Eirik Solheim Says:

    Savner en skildring av det briljante storspillet av den nye deffensive spilleren som konverterte fra keeper til utespiller på kort varsel. Omskolering på høyt nivå! hehe.
    Men lykke til i Stavanger folkens! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: