Lyngfaret avslutter sesongen med 2 tap!

En syltynn tropp tok veien sørover mot Stavanger. Allikevel skulle det vise seg at kampen mot NBK var jevnere enn forventet, resultatmessig. Hald/Skogsvåg kjørte over oss etter at vi fikk 2 skader, men innsatsen på Lyngfaret-gutta var det ingenting å si på. Referat følger…

Troppen og status på skader sykdom var som følger:

– Artur(Spilte som utespiller)
-Andre(Lyskeskadet)
-Eirik(Syk)
-Tony(Frisk)
-Even(Syk)
-Freddy(Frisk)

Eirik stod godt mot NBK

Som vi ser, så ser dette meget skralt ut. Men, vi bestemte oss for å spille på den måten vi kan, og den eneste måten for å ikke bli rundspilt, nemlig med rendyrket kynisme. For mot dagens første kamp mot NBK, var det lite håp. Planen var å spare krefter, og heller satse på å få poeng mot Hald/Skogsvåg. Eirik ble syk samme dag, så Artur måtte steppe inn som utespiller. Et upåklagelig bytte da vi legger oss langt bakpå, har noen småsjanser, menst NBK skaper meget lite. Eirik har lite å gjøre på som bakerste mann, og det ender -1 til pause. Imponerende nok er det Even som skaper de største problemene for NBK, etter å ikke ha trent fotball på omtrent en måned pga sykdom. NBK får hull på byllen  et par minutter før pausen, men vi slår midt uti 2. omgang. Even drar bort en NBK-spiller og skyter ballen i det nederste hjørnet til høyre for keeper. Vi står veldig godt i mot resten av omgangen, helt til det gjenstår 18 sekund av kampen. Vi øyner 1 sensasjonelt poeng, men da gjør Artur en feil og mister markeringen. En god avslutning går i mål bak en ellers så solid sisteskanse, og vi taper 2-1.
Mål: Even

Freddy ble skadet i ankelen, og reduserte oss til 4 mann!

I påfølgende kamp møter vi Hald/Skogsvåg. Vi var optimistiske i forhold til det gode resultatet mot NBK. Vi skulle fortsette kynismen fra første kamp, og satse på fysikken og kontringer. Det skulle vise seg at det skulle bli vanskeligere enn som så. Etter 4 minutter blir Artur skadet i kneet etter en duell med en Hald/Skogsvåg-spiller. 5 minutter etterpå blir Freddy skadet i ankelen, og vi blir redusert til 4 mann. Vi bestemte oss for å hive innpå Artur igjen, noe som ikke var et sjakktrekk. En kneskadet keeper klarer ikke å gjøre så mye, selv med keeperhanskene på. Men, vi skulle slippe å gjøre det fælt for de 3 utespillerne som ville spilt om ikke han hadde gått i mål. Verdt å nevne er at Eirik scorte mål nr 2 etter en iskald avslutning i nedtaket. Hald/Skogsvåg gir seg derimot ikke før det stod 8-2 i protokollen.
Mål: Even, Eirik.

Så, vil jeg nevne noen ord om innsatsen og moralen i laget denne helgen. Selv med en skral tropp var humøret og innsatsen på topp! Jeg er utrolig stolt av gjengen som reiste ned der for å gjøre en god jobb i Lyngfaret-drakten. Jeg vil også takke for det sosiale vi opplevde ved denne turen, og at folk faktisk bryr seg nok til å reise til Stavanger, bruke penger og tid, for å spille for klubben vår.

I tillegg vil jeg gratulere NHHI Futsal og Bønes Aires med avansement, og ønsker de lykke til i kvalikken!

Reklamer

Én kommentar to “Lyngfaret avslutter sesongen med 2 tap!”

  1. Coach Eirik Says:

    Her er det en pekeoinn til ALLE som ikke har scoret i år. Når eg kan, så kan alle! Dere vet kem dere er! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: